Rap amb pebrots verds i vermells

Estàndard

Avui us deixo una recepta amb rap

1 rap net i tallat en rodanxes gruixudes

2 pebrots vermells

1 pebrot verd

6 dents d’all

oli d’oliva

sal i pebre

En una cassola amb oli sofregiu 3 dents d’alls tallats petits. Afegiu els pebrots tallats en juliana i deixeu sofregir lentament.

Quan veieu que al pebrot li queda poc per acabar de coure, inclou 3 dents d’alls tallats en làmines i deixeu sofregir una moment.

Afegiu el rap salpebrat i deixeu-lo coure.

Espero que us agradi!

Recepta adaptada del llibre “400 Platos de Pescado y Marisco”

Anuncis

2 responses »

  1. Retroenllaç: Rap amb pebrots verds i vermells | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s