Tonyina arrebossada amb sèsam i pebre vermell, acompanyada de salsa de tomàquet express

Estàndard

Avui he preparat un plat ràpid però amb un resultat ben bo.

100 gr de sèsam

1 cullereta de pebre vermell

pebre molt

sal de la Camargue o sal Maldon

2 tall gruixuts de tonyina fresca

140 gr de tomàquet sec amb oli

200 ml d’aigua

Oli d’oliva

Per fer la salsa de tomàquet express:

Posem l’aigua al foc, una vegada arranqui el bull apaguem el foc. Posem els tomàquets en el bol del minipimer i afegim la meitat de l’aigua. Anem triturant fins que quedi una pasta espesa si fa falta afegir una mica més d’aigua. Una vegada els tomàquets triturats salem i anem afegint oli de mica en mica fins a obtenir la textura desitjada.

Per arrebossar la tonyina:

Aconsello congelar la tonyina fresca per tal de poder menjar-la molt poc cuinada quasi crua.

Posem en un plat el sèsam, el pebre vermell, el pebre molt i la sal. Arrebossem be tot el tall de tonyina amb les llavors i cuinem en una paella amb una mica d’oli. La cocció ha de ser breu per tal que la tonyina quedi cuita però el centre quedi vermell quasi cru.

Espero que us agradi!

Recepta del cuiner José Andrés

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s