Activitat a caves Nadal: Collites de Nadal & Salmó Benfumat

Estàndard

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El dia 27 d’octubre vam assistir a l’activitat organitzada per Caves Nadal: “Collites de Nadal & Salmó Befumat”.

En el taller vam degustar els següents tipus de salmó de la marca Benfumat http://www.benfumat.com maridant-los en caves de les caves Nadal http://www.nadal.com  :

Salmó clàssic (salmó criat en granges marines noruegues): combina molt be amb el cava Ramón Nadal Giró

Salmó Nature (salmó criat en estat semisalvatge en aigües noruegues): combina molt be amb el cava Salvatge Brut. El salmó Nature també el vam degustar tallat en daus on el sabor que s’aprecia és més intens i va maridar millor amb el cava Salvatge però en la versió Salvatage Rosé Brut

Salmó salvatge (salmó criat en estat salvatge en aigües d’ Alaska): un salmó de sabor intens i quasi sense greix. Ens va agradar maridar-lo amb el cava Ramon Nadal Giró Brut

Com a sorpresa van fer la presentació de la marca de caviar italiana Adamas http://www.adamascaviar.com :

Vam poder degustar dos tipus de caviar

Black Caviar Adamas: un caviar de base de color gris, del gris clar al gris metàl·lic. De sabor molt fi i fresc al final.

Caviar Golden Adamas: un caviar exclusiu que s’obté de l’esturió albí. El gust és molt suau i afruitat.

Espero que tingueu el plaer de poder degustar tant aquests salmons fumats com el caviar.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s