Orada amb salsa Bercy

Estàndard

Dorada con salsa Bercy 007

60 gr de ceba

20 gr de julivert fresc (només les fulles)

300 gr de vi blanc

150 gr de fumet de peix

el suc d’una llima

2 orades de ració sense vísceres

sal grossa

pebre negre molt

125 gr de mantega a temperatura ambient

10 gr de farina de rebosteria

Posem en el got de la Thermomix, la ceba i el julivert. Programem 5 seg , velocitat 7. Retirem el triturat del bol i reservem però deixant aproximadament 1 cullerada.

Introduïm el vi, el fumet, el suc de la llima i escalfa 6 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2.

Preparem l’orada: Fem unes incisions en diagonal i salpebrem.

En el cistell Varoma afegim part de la picada de ceba i julivert, col·loquem les orades i cobrim amb la resta de la picada.

Situem el cistell Varoma en la seva posició sobre el got Thermomix. Programem 20 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2.

Retirem les orades i reservem tot treien tota la picada que l’introduirem al got Thermomix.

Incorporem la mantega, la farina, la sal i el pebre. Programem 5 minuts, temperatura 100, velocitat 3. Traiem el “cubilete” per tal que evapori i posem el cistell sobre la tapa per tal que no esquitxi.

Bolquem par de  la salsa sobre les orades. La salsa que sobra la podem aprofitar per servir-la a part o amb uns xampinyons cuits al vapor amb el Varoma.

Espero que us agradi!

Recepta adaptada de la revista Thermomixmagazine

Anuncis

One response »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s