Timbal de salmó amb salsa holandesa

Estàndard

timbal de salmo

Una proposta de primer plat per aquestes festes Nadalenques:

Per la salsa holandesa:

4 rovells d’ou sense clara

130 gr de mantega

50 gr de vi blanc

1 cullerada de suc de llimona

1 cullereta d’estragó sec

mitja cullereta de sal

1 polsim de pebre

Per fer el timbal:

800 gr de patates tallades en rodones fines i cuites al vapor

250 gr de salmó fumat

Fem la salsa:

Posem la papallona al got Thermomix.

Afegim tots els ingredients de la salsa i programem 5 minuts, 70º, velocitat 2 i ja tenim la salsa preparada

Deixem refredar la salsa

Muntem el timbal:

En una anella de rebosteria  anem posant una capa de patata cuita, salsa holandesa i salmó. Anem fent capes i acabem amb una cap de salmó.

Per a desmuntar el timbal, pressionem una mica la superfície i tirem l’anella cap amunt.

Decorem amb la salsa holandesa i fulles d’estragó.

Espero que us agradi!

Recepta del curs de cuina Thermomix Nadal 2011

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s