Crêpes

Estàndard

crepes 022

 

Avui he preparat unes crêpes amb una massa que es pot utilitzar tant per a crêpes dolces com salades.

250 gr de farina de rebosteria (tamissada)

500 de llet sencera a temperatura ambient

2 ous

1 cullerada d’oli de girasol

1 polsim de sal

la ratlladura de la pell d’una llimona

Pel farciment:

melmelada, xocolata, nata…

En un bol posem la farina, la llet, els ous, l’oli, la sal i la ratlladura de la llimona i batem be fins a obtenir una massa lleugera.

Deixem reposar 30 minuts

En una crêpera o paella escalfada amb una mica de mantega anem fent les crêpes.

Els servim accompanyats del farciment que haguem triat dolç o salat

Espero que us agradi!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s