Melmelada de cireres al cardamom

Estàndard

 

 

IMG_0275

Tornem amb una melmelada deliciosa, no és ràpida de preparar però mereix l’esforç .

500 gr de cireres netes sense pinyol

250 gr de sucre

suc de mitja llimona

5 llavors de cardamom verd

Posem tots els ingredients a la Thermomix, programem 40 minuts, temperatura 100, velocitat 2. No tapem la Thermomix sinó li posem el cistell del revés  per tal que evapori.

Una vegada la melmelada cuita, mirem si la textura ens agrada. Per espessir programem 5 o 10 minuts més i si ens agrada més fina podem triturar posant el “cubilete”. Jo no la vaig triturar per tal de trobar les cireres.

Per tal de guardar-la, en calent la posem amb envasos i els capgirem fins que estiguin freds.

Espero que us agradi!

Recepta extreta del blog de cuina “Mi gran diversión”

 

 

 

Anuncis

One response »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s