LLuç amb salsa de cava

Estàndard

IMG_0272

un tronc de lluç (part superior)

500 gr de rosellones

100 gr de ceba de Figueres

20 gr d’oli

200 gr de cava brut

200 gr de nata per cuinar

julivert

1 cullereta de Maizena

sal i pebre

Mitja hora abans de començar a preparar la recepta posem en remull (aigua i sal) les rossellones per tal que treguin la sorra.

Demanem a la peixateria que ens netegin l’espina superior del tronc del lluç i ens facin 4 porcions sense acabar de tallar la peça.

Salpebrem el lluç , i el posem a coure dins una olla a vapor.

Per altra banda preparem la salsa que acompanyarà al lluç:

Posem al got de la Thermomix la ceba tallada a quarts i l’oli.  Triturem 5 segons , velocitat 5.

Sofregim 8 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2. No posem el “cubilete” per tal que evapori.

Afegim el cava, la nata, la sal i el pebre. Posem el cistellet amb les rossellones i couem 10 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2.

Una vegada passat el temps mirem si les rossellones estàn obertes sino les deixarem mentres espessim la salsa.

En un gotet dissolem la Maizena en aigua freda i l’afegim a la salsa. Programem 5 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2.

En una safata posem el lluç, les rossellones, i per damunt la salsa de cava. Finalment afegim el julivert picat.

Espero que us agradi!

Recepta adaptada del blog Velocidad Cuchara

 

 

Anuncis

2 responses »

  1. Retroenllaç: LLuç amb salsa de cava | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s